Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens mishandeld in vakantiewoning Cadzand

Toegevoegd: 21-07-2022, 11.37 uur
Jongens mishandeld in vakantiewoning Cadzand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CADZAND - De politie onderzoekt de mishandeling van twee jongens woensdagmiddag in een vakantiewoning in Cadzand. Een jongen is inmiddels aangehouden als verdachte. Extra arrestaties worden niet uitgesloten.


Twee jongens (16 en 17) uit de omgeving van Tilburg belden woensdagmiddag rond 15.00 uur de politie toen zij in hun vakantiehuis werden belaagd door een groep jongens die hoogstwaarschijnlijk uit de omgeving kwamen. De jongens verklaarden dat zij met een groep vrienden in en om de woning in de Meester P.C. Hennequinlaan in Cadzand waren en dat er ineens een groep (voor hen) onbekende jongens op het erf stonden.

"Er ontstond een vechtpartij waarbij de twee aangevers geslagen werden. De groep ging weg maar kwam even later een tweede keer terug. Een paar jongens zouden toen de woning zijn binnen gegaan en goederen hebben weggenomen. Omdat één van de verdachten een opvallend signalement had, kon deze jongen worden aangehouden als verdachte van de mishandeling. Deze 14-jarige jongen uit de gemeente Sluis werd rond 17.30 uur aangehouden in Oostburg.

De jongen werd overgebracht naar een politiecellencomplex en heeft daar de nacht doorgebracht. Hij wordt vandaag gehoord. Nog meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie heeft aangiften opgenomen en getuigen gehoord. De twee Tilburgers raakten overigens niet dermate gewond geraakt dat ze zich onder doktersbehandeling moesten stellen.

De aanleiding voor de mishandeling wordt nog door de politie onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (21-7-2022 om 13:58)
Klopt inderdaad @michel alleen zullen ze niet voor niks opgezocht zijn door die groep belagers uit Brabant zullen wel werkstraf krijgen
Michel (21-7-2022 om 13:08)
Als deze snotneus inderdaad schuldig is, sluit hem dan maar een tijdje op i.p.v naar die waardeloze HALT project. Want dit stelt niets voor, een en al geldverspilling.
Cookie-instellingen beheren