Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon met scootmobiel te water Oostkapelle

Toegevoegd: 21-07-2022, 15.57 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOSTKAPELLE - Bij een vijver tussen de Halve Maanstraat en het Sprengerpad in Oostkapelle is vanmiddag een persoon met een scootmobiel te water geraakt. 


De melding kwam rond 15.15 uur binnen. Hierop werden de brandweerlieden van Oostkapelle, de politie en de medewerkers van de ambulancedienst met spoed ter plaatse gestuurd. De persoon en de scootmobiel werden snel door de politie op de kant geholpen. Het scootmobiel raakte lichtbeschadigd.

Het slachtoffer is ter plaatse door de ambulancebroeders onderzocht en behandeld aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (22-7-2022 om 17:26)
@jaap De korpsleiding zal hier, terecht, niets aan doen. Wat kan mij als burger het schelen of iemand een baard draagt of tatoo's heeft. De wereld is veranderd sinds het tijdperk van de veldwachter.
Jaap (22-7-2022 om 14:12)
Verbazingwekkend, dat een politieman zoals helemaal links op de foto te zien is en hoe deskundig waarschijnlijk ook, er zo mag bijlopen van zijn korpschef wat betreft haardracht en baard. Als politiemensen, terecht, meer respect willen vanuit de samenleving, zouden er vanuit de korpsleiding eisen gesteld moeten worden, dus geen staartjes, knotjes en armen vol met tatoe’s.
Cookie-instellingen beheren