Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Belgische vrouw rijdt auto vast op wandelpad Westdorpe

Toegevoegd: 21-07-2022, 20.08 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Een Belgische automobiliste heeft vanavond haar personenauto vastgereden op een wandelpad in een park bij Westdorpe. De berging zal een flinke klus worden want de locatie is zeer moeilijk bereikbaar.


De vrouw reed rond 18.30 uur met haar auto over de Kreekdreef richting de Bernhardstraat. Deze weg loopt hier echter dood en verandert van een verharde weg in een wandelpad. De vrouw reed echter door en reed eerst een poosje deels over een akker om vervolgens bij het park uit te komen. Hier reed ze langs de visvijver maar op een bepaald punt werd het pad zo smal dat de Peugeot met de rechter wielen van het pad raakte en wegzakte.

Naast de politie werd ook de ambulancedienst opgeroepen maar de bestuurster bleek ongedeerd te zijn gebleven. Haar auto raakte wel beschadigd en het weghalen van het voertuig is geen eenvoudige klus. Op het wandelpad kan namelijk geen bergingsvoertuig komen. Naast het pad loopt wel een tweede pad maar ook bergen vanaf deze locatie lijkt erg moeilijk. Sowieso moet daarvoor een deel van de begroeiing worden weggehaald.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zakkemakke (25-7-2022 om 17:46)
Is er wel een drank en drugstest afgenomen ? En is die bekeuring uitgedeeld ? Komt er dan nu een paaltje tegen dit soort overtreders ? Berging lijkt me makkelijk, een lier met een lange kabel en gewoon er uit trekken. Schade en vervuiling van het openbaar groen, dat toekomstige paaltje en de berging zelf op de bestuurster verhalen.
Arthur (23-7-2022 om 07:05)
@Michel ik rij jaarlijks 6000km door België, duidelijk dat jij daar dus niet rijdt. Overdrijven is echt een vak, waar jij zeer bekwaam in bent. Vele snelwegen zijn prima, in dorpen zelf is het inderdaad slecht
Henk den Hollander (22-7-2022 om 20:35)
Waarom staat er niets bij over een alcohol of drugscontrole? Al die Belgen rijden bezopen rond in de regio en de politie doet er niets aan. Grenzen sluiten voor dit arrogante egocentrische volkje of flink wat extra laten betalen
Michel (22-7-2022 om 20:09)
@ zwg hahaha In België komen meer ongelukken voor dan waar dan ook in de Benelux, en dan zeggen dat Nederlanders spookrijden.. tenenkrommend slecht die opmerking van u..en ook nog op het laatst zeggen " Ik ben een Zeeuw" Het wegennet in België is te vergelijken met wegen in Afrika
Michel (22-7-2022 om 20:06)
@ zwg hahaha In België komen meer ongelukken voor dan waar dan ook in de Benelux, en dan zeggen dat Nederlanders spookrijden.. tenenkrommend slecht die opmerking van u..en ook nog op het laatst zeggen " Ik ben een Zeeuw" Het wegennet in België is te vergelijken met wegen in Afrika
zwg (22-7-2022 om 18:20)
Wel wel wat zijn die Nederlanders toch goede chauffeurs e. Die rijden toch allemaal netjes op de weg e. De Nederlandse landde snelwegen vol met Belgen op de fiets hoe vindt je zoiets? Wat een overtrokken reacties op ons Belgen. Gelukkig kunnen we veel van onze Nederlandse zuiderburen leren. Die rijden allemaal zo keurig. Kunnen we veel van leren. Zitten helemaal geen snelheidsmondters, bumperklevers, recht inhalen en met alcohol en drugs achter het stuur op op de weg. Nee die rijden zeer fatsoenlijk zullen dit nooit hebben. Prachtig maar vele dwaze opmerkingen. Ik rijd veel op de snel en binnen wegen naar ben nog nooit een Belg op de fiets daarop tegengekomen. Wel eens spookrijders met geel kenteken. Groetjes van een rasechte Zeeuw.
Cookie-instellingen beheren