Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Man gewond bij steekpartij De Spinne Goes

Toegevoegd: 22-07-2022, 20.02 uur - Update: 26-08-2022, 05.32 uur
Bij de steekpartij raakte één persoon gewond. Er is nog geen verdachte aangehouden.
Bij de steekpartij raakte één persoon gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

GOES - De politie onderzoekt een melding van een steekpartij vanavond bij De Spinne in Goes. Bij het incident is een man gewond geraakt, zo meldt een politiewoordvoerder.


De melding van het steekincident werd rond 19.40 uur gedaan vanuit de Johnsonlaan. Vervolgens werd een gewonde man aangetroffen. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie laat weten dat er ter plekke een onderzoek wordt ingesteld en dat er vooralsnog geen verdachte is aangehouden.

Van de dader is inmiddels wel een signalement bekend. Het gaat om een getinte man van naar schatting 40 jaar oud. Hij heeft een zwart trainingspak aan. De man heeft grijs lang en draagt dat in een staartje. Mensen die de man zien worden gevraagd om 112 te bellen en niet zelf actie te ondernemen.

Meer details zijn er nog niet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren