Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor onwelwording op strand

Toegevoegd: 22-07-2022, 23.57 uur
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - De ambulancedienst en brandweer hebben vanavond een persoon geholpen die onwel was geworden op het strand bij Burgh-Haamstede.


De brandweer van Burgh-Haamstede werd omstreeks 20.30 uur opgeroepen om met hun strandjeep de medewerkers van de ambulancedienst te assisteren. Op het strand was nabij de post van de strandreddingsbrigade Westerschouwen namelijk iemand onwel geworden. De brandweerjeep was nodig om het ambulancepersoneel naar het slachtoffer te brengen en de persoon eventueel naar de ambulance te brengen.

Toen de ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen, hebben zij het slachtoffer onderzocht. Volgens de brandweer was vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren