Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Programma Rescue 2022 bekend

Toegevoegd: 23-07-2022, 08.12 uur
Het programma van Rescue 2022 is bekend.
Het programma van Rescue 2022 is bekend.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Na uitstel vanwege het coronavirus is het dit jaar weer mogelijk om het evenement Rescue Vlissingen te houden op de Vlissingse Boulevard. Gisteren heeft de organisatie het programma bekendgemaakt.


Het evenement vindt dit jaar plaats op 17 augustus. De dag begint om 12.00 uur met een vlootschouw langs de Vlissingse kust. Diverse organisaties zullen bij deze show hun vaartuig(en) demonstreren. In de uren die daarop volgen zullen diverse multidisciplinaire demonstraties worden gehouden, zoals het bevrijden van een persoon uit een wrak. De dag is omstreeks 18.00 uur voorbij.

HVZeeland.nl zal deze dag ook weer van de partij met een stand. Hier zijn gratis kleurplaten af te halen. Uiteraard zullen wij gedurende de dag ook uitgebreid verslag doen op de website. Volledige programma van de 12e editie van het  hulpverleningsevenement is: https://rescuevlissingen.nl/programma/


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren