Weerbericht:
Vanochtend eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 51 km

Verdachte steekpartij Vlissingen is huisgenoot

Toegevoegd: 23-07-2022, 09.59 uur - Update: 23-07-2022, 15.00 uur
De verdachte werd overgebracht naar Torentijd.
De verdachte werd overgebracht naar Torentijd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die gisteren in Vlissingen werd aangehouden na een steekincident in Vlissingen is een huisgenoot van het slachtoffer. Dat heeft de politie vanochtend bekendgemaakt.


Het 41-jarige Vlissingse slachtoffer meldde zich rond 18.15 uur bij een politiebureau. Hij bleek te zijn mishandeld en er was ook een mes in het spel geweest. De man bleek lichtgewond te zijn en wilde aangifte doen van mishandeling. Een arts kwam naar het bureau om te man te onderzoeken en agenten namen de aangifte op. De politie stelde een nader onderzoek in en besloot rond 21.45 uur de verdachte aan te houden in de woning van de twee aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in de stad.

Vanwege de mogelijke gevaarsetting werd de arrestatie verricht door agenten van de ondersteuninggroep van de politie. "Zij zijn gespecialiseerd in het doen van risicovolle aanhoudingen", zo legt de politie uit. De verdachte, eveneens een 41-jarige man, is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren