Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog geen arrestatie voor steekpartij Goes

Toegevoegd: 23-07-2022, 10.07 uur
Een politieauto gisteren bij de plaats van de steekpartij.
Een politieauto gisteren bij de plaats van de steekpartij.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft nog altijd geen verdachte kunnen aanhouden voor de steekpartij gisterenavond in Goes. Het slachtoffer werd op straat gestoken nadat hij kort daarvoor was aangevallen in een horecagelegenheid aan De Spinne.


Het steekincident werd rond 19.35 uur gemeld. Het 36-jarige slachtoffer, een inwoner van Goes, werd gewond aangetroffen op de Johnsonlaan. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te kunnen worden aan zijn verwondingen. Voor zover bekend raakte de man overigens niet ernstig gewond.

De politie verspreidde vrijdagavond al via Burgernet het signalement van de dader. Tot op heden is hij echter niet getraceerd. De verdachte was een man van rond de 40 jaar oud met een getinte huidskleur. Hij droeg een zwart trainingspak en had zijn lange grijze haar in een staartje.

Meerdere getuigen hebben zich al gemeld bij de politie maar mensen die nog niet met de politie hebben gesproken en wellicht nuttige informatie hebben, worden gevraagd zich alsnog te melden via het telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren