Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon overleden in Vlissingen, politie doet onderzoek

Toegevoegd: 23-07-2022, 15.18 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen heeft de politie zaterdagmiddag een overleden persoon aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart maar vooralsnog is er geen indicatie voor een misdrijf.


Het lichaam werd rond het middaguur gevonden in een huis aan de Rietkraag na een tip van één van de buren. Nadat het stoffelijk overschot was aangetroffen, werd de afdeling Forensische Opsporing (FO) opgeroepen om nader onderzoek te doen omdat niet direct een verklaring van natuurlijk overlijden kon worden afgegeven.

Volgens een politiewoordvoerder is de persoon mogelijk al langere tijd geleden overleden. Er is vooralsnog geen indicatie voor een misdrijf. De familie van het slachtoffer is reeds op de hoogte van het overlijden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren