Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon zwaargewond bij flat Middelburg

Toegevoegd: 23-07-2022, 18.06 uur - Update: 23-07-2022, 20.00 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een flatgebouw aan de Pieter Boddaertstraat in Middelburg is zaterdag aan het einde van de middag iemand ernstig gewond geraakt na een val van hoogte. Mogelijk was er drugs in het spel, zo meldt de politie. Het team van de traumahelikopter heeft de gewonde naar een ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten kregen rond 16.30 uur de melding dat bij één van de portieken van de flat een zwaargewonde man was aangetroffen. Hierop kwamen meerdere politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en uiteindelijk rond 17.30 uur per traumahelikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam.

Volgens de politie is de man van vier hoog naar beneden gevallen. Wat hier precies aan vooraf is gegaan, is nog onduidelijk. Volgens buurtbewoners zou geen sprake zijn van een suïcidepoging. De politie laat weten dat de persoon verward oogde en mogelijk onder invloed was van drugs.

De politie zette vanwege het incident de straat deels af met linten. Inmiddels is een deel van de afzetting opgeruimd, het portiek is nog wel afgezet. Het incident trok veel bekijks.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (24-7-2022 om 05:08)
Ja, wat en hoe je hierop dit incident moet reageren is verrekte moeilijk. Je weet niet wat de persoon ni kwestie voor plannen had en wat hij wilde uitvoeren. Hoop echt dat het opgelost wordt !
Cookie-instellingen beheren