Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: 'Oorzaak overlijden Vlissingen is natuurlijk'

Toegevoegd: 23-07-2022, 21.01 uur
De FO deed onderzoek.
De FO deed onderzoek.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De persoon die zaterdag dood in een woning werd gevonden is niet om het leven gekomen door een misdrijf. Dat laat de politie via Twitter weten. Het zou om een natuurlijke doodsoorzaak gaan.


Het lichaam werd eerder op de dag rond het middaguur gevonden in een huis aan de Rietkraag in Vlissingen. De politie kwam het lijk op het spoor na een tip van één van de buren. Na aantreffen van het stoffelijk overschot, werd de afdeling Forensische Opsporing (FO) ingeschakeld om nader onderzoek te doen. Uit het onderzoek is nu gebleken dat de persoon door een natuurlijke doodsoorzaak om het leven is gekomen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren