Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

Zoekactie naar mogelijke drenkeling Tholen

Toegevoegd: 23-07-2022, 22.36 uur - Update: 24-07-2022, 14.21 uur
Eén persoon werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

THOLEN - De hulpdiensten zijn zaterdagavond een zoekactie gestart naar een mogelijke drenkeling nabij de haven bij de Bergsediepsluis in Tholen. Uiteindelijk bleek er geen sprake te zijn van een drenkeling.


Rond 22.10 uur werd melding gemaakt van een vermist persoon aan de Oosterschelde, ter hoogte van de Oesterdam. De brandweer werd opgeroepen om met behulp van de boten Eendracht (Tholen) en Scaldis (Stavenisse) te gaan zoeken. De redders van het KNRM-station Hansweert werden gevraagd om te gaan zoeken met hun reddingsboot Jan van Engelenburg. Vanuit Stavenisse voer ook het reddings- en bergingsvaartuig Mistral uit.

Rond 22.35 uur werd de zoekactie beëindigd nadat de vermiste persoon op de wal was aangetroffen. De politie heeft zich over de persoon ontfermd, zo heeft de brandweer inmiddels bevestigd. Nadat het ambulancepersoneel zich had ontfermd over het slachtoffer, werd deze per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de toestand is van de persoon.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren