Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 53 km

Dode bij eenzijdig ongeluk Oudelande

Toegevoegd: 24-07-2022, 04.45 uur
Door: Remi Mesu

OUDELANDE - De politie doet onderzoek naar een ernstig ongeluk dat in de nacht van zaterdag op zondag bij Oudelande is gebeurd. Bij het ongeluk is één persoon overleden.


Het ongeluk gebeurde rond 02.15 uur op de Ovezandseweg bij Oudelande. Een automobilist kwam vanuit de richting van Ovezande gereden toen die vlak voor Oudelande de controle over het voertuig verloor. Politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

Alle hulp kwam voor één persoon te laat, die overleed aan de verwondingen. Het is nog niet bekend of er nog andere slachtoffers zijn. De Forensische Opsporing Verkeer (FO Verkeer) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

 

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saartje (24-7-2022 om 13:22)
Bizar die foto's ! Duidelijk dat dit niet te overleven is. Veel sterkte voor alle betrokkenen.
Moeder (24-7-2022 om 11:49)
Hartverscheurend om te zien. Een jongen van 18 jaar met een had nog leven voor zich . De nachtmerrie van iedere ouder. Heel veel sterkte met dit ondraaglijk verdriet
Nina (24-7-2022 om 11:38)
Heel veel sterkte aan een ieder die deze jongeman moet gaan missen, je zal het nieuws maar krijgen.
Wim (24-7-2022 om 10:40)
Vreselijk, sterkte voor iedereen die hierbij betrokken is.
michael (24-7-2022 om 09:44)
Zeker aangrijpende beelden ja. Maar ondanks dat weerhoud het sommigen er niet van om toch te hard te rijden. Want als je de bocht ziet waar deze auto uit komt, en de sporen op het wegdek, dan kun je al snel met enige zekerheid je conclusie trekken. Ondanks dat wel zeer erg voor de nabestaanden uiteraard.
Loes (24-7-2022 om 09:31)
De beelden zien er vreselijk uit.
Cookie-instellingen beheren