Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

18-jarige gewond geraakt bij steekpartij in Hulst

Toegevoegd: 24-07-2022, 08.41 uur - Update: 24-07-2022, 09.02 uur
18-jarige gewond geraakt bij steekpartij in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - De politie is in de nacht van zaterdag op zondag ingezet voor een steekpartij in Hulst. Bij het incident werd een 18-jarige jongeman uit Hulst gestoken.


Het steekincident gebeurde rond 04.30 uur in de Poorterslaan in Hulst. Een groepje van drie jongemannen spraken daar twee personen aan die in de ogen van het drietal asociaal rijgedrag vertoonden. Hierop ontstond een conflict waarop een van de twee opzittenden van de scooter een 18-jarige Hulstenaar stak.

Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om het slachtoffer te helpen. De 18-jarige liep lichte verwondingen op en werd geadviseerd om een bezoek aan de huisartsenpost te brengen. Het drietal legt later op zondag een verklaring af bij de politie. Inmiddels is er een onderzoek gestart, de agenten zoeken getuigen van het voorval. Mensen die mogelijk informatie hebben, kunnen bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anon (25-7-2022 om 16:31)
Als je een mes meeneemt geef je te kennen dat je eigenlijk gewoon een laffe rat ben.
bram goeree (24-7-2022 om 13:42)
wat is dit toch de laatste tijd? de ene na de andere steekpartij. zijn het tegenwoordig allemaal van die lafaards dat ze een mes op zak moeten hebben . vroeger wanneer je ruzie had gebruikte je de vuisten en verder niks .en ook niet met 4 of 5 op een persoon .wat een kloten maatschappij word het zo .misschien het messen bezit eens strenger aanpakken en zorgen dat de politie versterkt word en betere werk omstandigheden .wat die de laatste tijd op hun bordje krijgen is niet normaal vind ik
mar (24-7-2022 om 10:40)
Je kunt tegenwoordig maar beter niets meer zeggen. Wat lopen die jongeren toch allemaal met messen e.d. op zak!? Veel meer controles op dit soort zaken en bij café/dancing detectiepoortjes.
jane (24-7-2022 om 10:30)
politie moet eens meer rondrijden in deze buurt , het is hier iedere avond hetzelfde met die brommers , en zijn ook steeds steeds hetzelfde groepje , gisterenavond laat weer . is al tig x gebeld daarover , maar doen er niks aan .
p ik het niet meer begryp (24-7-2022 om 09:40)
Wat een heftig nieuws de laatste weken . Anders niks als steek incidenten. Gaan ze niet meer naar buiten zondert een mes mee te nemen ?????Bizar
Cookie-instellingen beheren