Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 201 km

Automobilist valt in slaap na eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 24-07-2022, 08.51 uur
Automobilist valt in slaap na eenzijdig ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUWVLIET - Agenten hebben zondagmorgen in Nieuwvliet een 51-jarige man uit Schoondijke aangehouden. Hij was volgens de politie onder invloed met zijn auto in een droge sloot beland.


Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. De 51-jarige bestuurder reed op dat moment over de Barendijk bij Nieuwvliet met zijn auto in een droge sloot. Vervolgens was de man uit Schoondijk in de auto in slaap gevallen.

Toen agenten ter plaatse kwamen om de bestuurder te controleren, bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. Na een blaastest constateerden de dienders dat de man 475 Ugl blies. Dat is meer dan de toegestane limiet van 220 Ugl voor een ervaren bestuurder. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (25-7-2022 om 13:02)
Precies, Michel, hij had mensen dood kunnen rijden.
Michel (24-7-2022 om 21:10)
Gewoon voorlopig vast laten zitten.
Cookie-instellingen beheren