Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Lichaam gevonden tijdens zoekactie bij Brouwersdam

Toegevoegd: 24-07-2022, 14.12 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Bij de Brouwersdam in Scharendijke is zondagmiddag een persoon levenloos uit het water gehaald na een zoekactie naar een vermiste 93-jarige man. Of het om de man gaat, moet nog duidelijk worden.


Vanochtend meldde de politie via Burgernet dat vanaf de Oude Moolweg bij Renesse werd gezocht naar een 93-jarige man die te voet was vertrokken. Later op de ochtend startte de Kustwacht samen met de reddingsbrigade een zoekactie voor de kust van Schouwen-Duiveland. Bij de zoekactie werden ook een helikopter en een vliegtuig ingezet.

Aan het begin van de middag werd het lichaam gelokaliseerd in zee, halverwege de Brouwersdam. De KNRM-reddingboot Koos van Messel van het station Stellendam en reddingboot Stael kwamen vervolgens ter plaatse om het lichaam te bergen. Een woordvoerder van de politie Zeeland-West-Brabant bevestigt de vondst van het stoffelijk overschot. Volgens de woordvoerder is nog niet zeker of het inderdaad gaat om de vermiste man. Nader onderzoek moet dat definitief uitwijzen.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (24-7-2022 om 14:31)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren