Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Groep jongeren valt oudere dame lastig, man gewond

Toegevoegd: 24-07-2022, 16.36 uur
Groep jongeren valt oudere dame lastig, man gewond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN -  De politie van Walcheren is op zoek naar getuigen van een mishandeling bij de Albert Heijn XL in Vlissingen. Een groep jongeren sloeg een man op zijn hoofd nadat hij het opnam voor een oudere dame.


De mishandeling vond omstreeks 13.45 uur plaats op de parkeergelegenheid bij de supermarkt aan de Gildeweg. Een groep jonge gasten viel een oudere dame lastig. Een vrouwelijke omstander sprak hierop de jongeren aan. Het groepje keerde zich hierop tegen de vrouw. De vriend van de vrouw kwam hiertussen, maar werd onbedoeld het slachtoffer. De man werd op zijn hoofd geslagen.

De politie komt graag in contact met getuigen. Mensen met tips kunnen bellen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet meteen oordelen, of was je erbij? (24-7-2022 om 20:44)
Wat is er precies gebeurd? Misschien had het groepje wel gelijk?
willem (24-7-2022 om 20:19)
dappere jochies. konden jullie het wel aan? die snotneuzen moet je een paar maanden in de bejaaardenhulp zetten. dan krijgen ze heel misschien respect voor ouderen--maar ik twijfel er aan.
Erick (24-7-2022 om 20:10)
Het aantal schorum groeit met de dag en wordt ook nog eens steeds jonger. Van de week liep ik in uniform gekleed mijn werk te doen, toen er twee jochies van nog geen 7 jaar langsfietsten en me uitscholden voor homo. Toen ik zo jong was (nu 58) had ik ontzag voor ouderen en zeer zeker als ze in uniform rondliepen. Dus er ligt toch wel heel veel aan de manier van opvoeden hoor !
Marc (24-7-2022 om 19:41)
Het lijkt steeds erger te worden. Ik had het vandaag ook al aan de stok met een mannetje van, hooguit 13. Fietste in de Walstraat en begon te zeuren tegen een gezin dat ze niet aan de kant gingen. Toen ik die snotneus er normaal op aansprak dat hij misschien ook even kon afstappen omdat het niet toegestaan is daar te fietsen, vond hij het nodig om mij maar te vertellen dat ik mijn b*k moest houden. Helaas had ik mijn zoontje van 3 net in de fietsstoel zitten anders was ik graag even een gesprek met dat mannetje aangegaan. Wanneer grijpen ouders nou een keer in?
Koos P. (24-7-2022 om 19:35)
En dan vinden ze het gek dat ze geen werk of stageplek kunnen vinden.
Tuinman (24-7-2022 om 19:11)
Kijk!!!! Dit zijn nu de grote lafaards van de maatschappij. Laf en dom. Tegen oude mensen durven ze. Wat zullen ze zeggen tegen pappie en mammie? Leuke middag gehad. Echt tuig dus. Mag gezegd worden.
Cookie-instellingen beheren