Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Groep jongeren valt oudere dame lastig, man gewond

Toegevoegd: 24-07-2022, 16.36 uur
Groep jongeren valt oudere dame lastig, man gewond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN -  De politie van Walcheren is op zoek naar getuigen van een mishandeling bij de Albert Heijn XL in Vlissingen. Een groep jongeren sloeg een man op zijn hoofd nadat hij het opnam voor een oudere dame.


De mishandeling vond omstreeks 13.45 uur plaats op de parkeergelegenheid bij de supermarkt aan de Gildeweg. Een groep jonge gasten viel een oudere dame lastig. Een vrouwelijke omstander sprak hierop de jongeren aan. Het groepje keerde zich hierop tegen de vrouw. De vriend van de vrouw kwam hiertussen, maar werd onbedoeld het slachtoffer. De man werd op zijn hoofd geslagen.

De politie komt graag in contact met getuigen. Mensen met tips kunnen bellen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (27-7-2022 om 10:43)
Al die bejaarden die hier roepen dat "snotapen een grote muil hebben tegenwoordig" mogen hunzelf ook wel eens achter de oren krabben. Al die ouderen die con-ti-nu maar ouwehoeren over "respect dit en dat" lopen zelf vaak ook echt naast hun schoenen en denken dat de hele wereld om hunnie draait; maar zo werkt het natuurlijk niet. Er zijn jongeren die inderdaad een grote muil hebben, maar ook genoeg jongeren die gewoon het beste ervan proberen te maken. Dit groepje is niet representatief voor de gehele jeugd op de hele wereld netzoals vervelende 50plussers die denken dat alles en iedereen naar hun pijpen danst dat ook niet zijn.... Alhoewel er daar wel erg veel van zijn overigens...
R.Meijer (25-7-2022 om 19:05)
De omschrijving “groepje jonge gasten” is wel heel makkelijk! Iets meer specifiek was wel mogelijk geweest , aantal , tint , leeftijd , enz. Neem aan dat er wel iemand is gehoord die getuige was van het voorval. Hangfiguren probleem aldaar ? Vrijgeven van mogelijke camerabeelden zou helpen als de politie werk wil maken van zo’n incident dat steeds vaker voorkomt. Of komt dit op de hoop niet behandelde zaken vanwege personeelstekort. Als er hulp van de bevolking wordt gevraagd geef dan info .
Michel (25-7-2022 om 13:27)
Stuurt ze aub naar een strafkamp, en niet naar HALT. Daar lachen ze om.
Nel (25-7-2022 om 12:36)
Ano, je hebt volkomen gelijk. Dit is inderdaad het voorbeeld van een ouder die zijn kroost leert om zich zo te gedragen. Kijk maar naar ouders die een leraar in elkaar slaan omdat hun prinsje/prinsesje straf heeft gehad. Zal nodig zijn geweest. Wat een akelige ontwikkeling in Nederland.
Berta (25-7-2022 om 11:09)
Niet oordelen??? Snotapen hebben tegenwoordig de grootste muil! En dan 3 personen lastig vallen/ aan vallen... maar misschien hebben ze wel gelijk? Kom op joh, zo kweek je crimineeltjes op, ouders weten vaak niet wat hun lieverdjes uithalen. Flink aanpakken en taakstrafje ertegenaan, NEE niet in de bejaardenzorg, wat gezegt werd. Personeel heeft het al druk genoeg. In oranje pakjes een dag of 2 straten vegen dat iedereen kan zien wie ze zijn. En ook nog mag gaan schelden en uitlachen... voelen wat ze een ander aandoen. Krijgen ze er een trauma van, ga weg, dat hadden ze al door laag zelfbeeld, daarom terroriseren ze een oud dametje in groepsverband.
aanname (25-7-2022 om 10:29)
Ik wil die snotneusjes bij de AH XL wel eens even tegenkomen. Zielig en respectloos!
Cookie-instellingen beheren