Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Gaslekkage transportleiding, N255 afgesloten

Toegevoegd: 24-07-2022, 22.28 uur - Update: 24-07-2022, 23.38 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Een deel van de Oost Westweg (N255) tussen Kamperland en Wissenkerke is momenteel afgesloten omdat een lekkage is ontstaan in een gastransportleiding. De werkzaamheden gaan nog de hele nacht duren.


Het gaslek bevindt zich in de buurt van de Bosdijk en werd ontdekt nadat de hulpdiensten rond 20.30 uur waren geïnformeerd over een vermoedelijke gaslucht op deze locatie. De brandweer van Kamperland ging ter plekke om metingen te doen en constateerde dat er sprake was van een flinke lekkage. Monteurs van Stedin zijn ter plaatse om de lekkage in de transportleiding te repareren.

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) laat weten dat de N255 vanwege het lek voor al het verkeer is afgesloten tussen de kruising Nieuweweg bij Kamperland en de Provincialeweg bij Wissenkerke. Het verkeer wordt omgeleid. Volgens de VRZ duren de werkzaamheden naar verwachting tot morgenochtend en blijft de weg tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer.

Alle ingezette brandweereenheden zijn inmiddels terug naar de kazerne.
 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren