Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond bij valpartij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 24-07-2022, 23.39 uur
Persoon gewond bij valpartij Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE - Een persoon is vanmorgen gewond geraakt bij een valpartij aan de Burgemeester M. Bollelaan in Burgh-Haamstede. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De ambulancemedewerkers werden omstreeks 10.55 uur naar het adres van het incident in Burgh-Haamstede gestuurd. Daar aangekomen bleek dat het slachtoffer zo dusdanig gewond was dat deze naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Omdat het verplaatsen van de patiënt lastig was, werd ook de brandweer opgeroepen.

De vrijwilligers van de brandweerpost van Burgh-Haamstede werden daarom ook opgeroepen. Deze kwamen ter plaatse. Nadat zij hadden geholpen het slachtoffer op de brancard te leggen, werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren