Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rook bij vrachtwagenbrand Schoondijke

Toegevoegd: 25-07-2022, 11.24 uur
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Op de Tragel Oost in Schoondijke is vanochtend brand ontstaan in een kleine vrachtauto. Het voertuig stond al snel volledig in brand en wordt nu geblust door de brandweer.


Kort voor 11.00 uur werd ontdekt dat brand woedde in de vrachtwagen. Al snel werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. De bestuurder kon zich op tijd in veiligheid brengen. De brand breidde zich uit naar de begroeiing in de buurt van het voertuig. Door de hitte klapten de banden van het voertuig.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is er sprake van grote rookontwikkeling. De rookpluim was tot vanaf de Vlissingse boulevard te zien. "Rook is altijd schadelijk, dus blijf uit de rook. Indien u last heeft van de rook, sluit ramen en deuren en schakel ventilatie uit", zo adviseert de Veiligheidsregio.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren