Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 145 km

Eend vast in vangnet boven Westerscheldetunnelweg

Toegevoegd: 25-07-2022, 15.52 uur
© Foto: Westerscheldetunnel N.V.
Door: Remi Mesu

BORSSELE - De brandweer heeft zaterdag 23 juli een eend gered die vast zat in een vangnet boven de Westerscheldetunnel. Het dier was daar vast komen te zitten en kon zich niet op eigen kracht bevrijden.


De eend kwam zaterdag 23 juli ongelukkig vast te zitten net na het Tolplein bij Borssele. De vogel was in het grote groene vangnet, dat over de Westerscheldetunnelweg gespannen is ter bescherming voor de werkzaamheden aan de nieuwe wintrackmasten, terechtgekomen en kon zichzelf niet bevrijden.

De brandweer kwam snel ter plaatse om de eend uit het net te bevrijden. De weg richting de Westbuis was daarom zo’n 15 minuten afgesloten zodat het dier gered kon worden. Uiteindelijk werd de eend bevrijd en is die ter controle meegenomen door de dierenambulance.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (25-7-2022 om 18:57)
Chapeau brandweermannen. Dankjewel van een dierenliefhebber
Johanna Stoutjesdijk (25-7-2022 om 18:47)
wat heerlijk dat het dier weer is gered, en hopende straks weer verder kan met zijn of haar leven . bedankt voor de ,,hulp,,
René (25-7-2022 om 17:11)
eindelijk eens een goede reden om even de tunnel te sluiten al die pechgevallen kan je langzaam langs en hebben geen afsluiting nodig
Cookie-instellingen beheren