Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand aan de Vinkenissestraat Rilland

Toegevoegd: 25-07-2022, 19.36 uur
De brandweer kreeg het vuur snel onder controle.
De brandweer kreeg het vuur snel onder controle.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Vanavond is er brand uitgebroken in een woning aan de Vinkenissestraat in Rilland. De brand werd door drie eenheden bestreden. Er is niemand gewond.


De brand werd omstreeks 19.10 uur gemeld. Vanwege de grootte van de brand is er door de Veiligheidsregio Zeeland omstreeks 19.25 uur opgeschaald naar middelbrand. De brandweerlieden van de brandweerposten van Rilland, Krabbendijke en Bergen op Zoom bestreden de brand. 

Omstreeks 19.40 uur heeft de brandweer het sein 'brand meester' gegeven. De brand woedde in het dak. Om te controleren of de brand volledig uit is, wordt nog breekwerk uitgevoerd op het dak. De bewoners zijn in veiligheid.

Meer info volgt


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren