Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 38 km

Belgische traumahelikopter landt bij Oostburg voor medische noodsituatie

Toegevoegd: 25-07-2022, 23.00 uur
De MUG landde in Oostburg om bijstand te verlenen.
De MUG landde in Oostburg om bijstand te verlenen.
© Foto: Paul van Meegen
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - De Belgische traumahelikopter is maandagavond bij Oostburg geland om bijstand te verlenen tijdens een medische noodsituatie. Uiteindelijk werd de patiënt per ambulance naar het ziekenhuis in België gebracht.


De medische noodsituatie ontstond rond 20.15 uur in de buurt van de Prins Willemstraat in Oostburg. De ambulancedienst ging ter plaatse om eerste hulp te verlenen, maar had hulp nodig van de Belgische Mobiele Urgentiegroep. (ook wel de MUG genoemd)

Uiteindelijk landde de Vlaamse traumahelikopter in Oostburg om assistentie te verlenen. Een Belgische arts reed uiteindelijk met de Nederlandse ambulance mee naar het ziekenhuis in Vlaanderen. Daar wordt de patiënt verder behandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren