Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Kitesurfer gewond naar het ziekenhuis gebracht

Toegevoegd: 25-07-2022, 23.27 uur
De hulpverleners werkten samen om de kitesurfer te helpen.
De hulpverleners werkten samen om de kitesurfer te helpen.
© Foto: Domburgse reddingsbrigade
Door: Remi Mesu

KAMPERLAND - De strandwachten op het Banjaardstrand hebben maandagmiddag geholpen bij het behandelen van een gewonde kitesurfer. De watersporter is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De kitesurfer raakte aan het eind van de middag gewond ter hoogte van het Banjaardstrand. De strandwachten ontfermden zich samen met de brandweerlieden van de post Burgh-Haamstede en de aanwezige politieagenten.

Uiteindelijk werd het slachtoffer naar de ambulance vervoerd waar het aanwezige ambulancepersoneel de watersporter verder kon behandelen. Uiteindelijk werd de surfer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend waardoor de kitesurfer gewond is geraakt.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jimmy Hendriks (26-7-2022 om 07:25)
Volgens mij was de wind aflandig op Vrouwenpolder gisteren. Hoop dat hij het er goed vanaf brengt, maar wanneer leert men het nou eens met aflandige wind weg te blijven?! Vlagerig, wind naar de keringen, is vragen om problemen daar.
Cookie-instellingen beheren