Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 186 km

Gewonden bij ongeluk met tuktuk ‘s-Heer Abtskerke

Toegevoegd: 26-07-2022, 17.23 uur
Door: Roland de Jong

S-HEER ABTSKERKE - Meerdere personen zijn dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval met een zogeheten tuktuk.


Het ongeluk gebeurde rond 15.55 uur op de Gerbernesseweg in ‘s-Heer Abtskerke. Bij het ongeval raakten twee vrouwen en één man gewond. Drie ambulanceteams werden opgeroepen om hulp te verlenen en de slachtoffers naar het ziekenhuis te brengen. Voor zover bekend heeft geen van de drie ernstige verwondingen opgelopen.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De tuktuk waarmee het ongeval plaatsvond is van een verhuurbedrijf. Om een tuktuk te mogen huren, heb je een autorijbewijs en rijervaring nodig. De tuktuk, die vermoedelijk total loss is, is uit de sloot getrokken door de eigenaar. 


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sary (26-7-2022 om 22:20)
Hoe kan je nu op díe plek in de sloot terecht komen. ??? Daar móet wel idioterie aan vooraf zijn gegaan.
Nanda (26-7-2022 om 20:45)
Niks waard hier in het land tuk tuk..de meeste willen scheuren en kunnen niet zorgvuldig met materiaal omgaan en gauw nog even willen passeren. Stop toch met deze onzin.
Max V. (26-7-2022 om 18:54)
Das mooi kutkut ;)
Cookie-instellingen beheren