Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

'Informatie was gewoon op tijd', aldus Rescue Vlissingen

Toegevoegd: 26-07-2022, 21.03 uur
'Informatie was gewoon op tijd', aldus Rescue Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De organisatie van Rescue Vlissingen geeft aan geschokt te zijn door de uitingen die burgemeester Van den Tillaar doet in de media. Daarom geeft de organisatie openheid van alle documenten aangaande de vergunningsaanvraag van de editie Rescue Vlissingen 2022.


Afgelopen maandag had de organisatie de burgemeester verzocht uitleg te geven over de niet in behandeling te nemen vergunningsaanvraag. Nadien is er veel gebeurd.Omdat er veel onduidelijkheid is of Rescue Vlissingen daadwerkelijk wel voldoet aan alle eisen die zijn gesteld heeft het bestuur besloten volledige openheid van zaken te geven en publiceert daarmee openbaar de documenten.

De organisatie vindt zelf dat er voldaan is aan het op tijd aanleveren van alle stukken op de gestelde datum van 22 juli en is er van overtuigd te kunnen voldoen aan de eisen die de gemeente stelt en wil dit verduidelijken met de documenten waarin alle planvorming vermeld staat. De organisatie gaat er nog steeds vanuit het evenement in goed overleg te kunnen organiseren.  
 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Finn (26-7-2022 om 23:01)
Van den Tillaar verpest echt alles!
Cookie-instellingen beheren