Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gaslucht geroken in bestelbus op N61 bij Hoek

Toegevoegd: 26-07-2022, 21.21 uur - Update: 26-07-2022, 22.22 uur
Gaslucht geroken in bestelbus op N61 bij Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - De brandweer heeft vanmiddag metingen gedaan bij een bestelbus op de rechterrijbaan van de N61 bij Hoek. De bestuurder had gas geroken in zijn voertuig.


De vrijwilligers van brandweerpost Mauritsfort bij Hoek werden omstreeks 16.40 uur opgeroepen voor de melding op de N61. Ter plaatse aangekomen, bleek dat een chauffeur van een bestelbus met een alternatieve brandstof (CNG) een sterke gaslucht in de cabine rook.

De brandweer heeft ter plaatse metingen uitgevoerd. Er werd echter niets meer gemeten en de geur was ook verdwenen. De brandweer vermoed dat het problemen verholpen is doordat de bestuurder de motor had afgezet. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren