Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 99 km

Magnetron ontploft in huis Seissingel Middelburg

Toegevoegd: 26-07-2022, 22.01 uur - Update: 27-07-2022, 02.44 uur
Bij het incident is niemand gewond geraakt.
Bij het incident is niemand gewond geraakt.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is dinsdagavond met spoed uitgerukt naar een melding van een woningbrand aan de Seissingel in Middelburg. Binnen bleek een magnetron te zijn ontploft, zo meldt de brandweer.


De brandweerlieden van de Middelburgse brandweerpost Rooseveltlaan werden rond 20.25 uur opgeroepen nadat was gemeld dat brand woedde in de keuken van één van de woningen in de straat, ongeveer ter hoogte van de Seismolen. De vrijwilligers rukten met spoed uit en constateerden binnen dat een magnetron was ontploft. De brandweer heeft het apparaat veiliggesteld. Er bleek geen brand te zijn ontstaan.

Bij het incident is niemand gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipo (29-7-2022 om 21:46)
even ter informatie de magnetron werd op dat moment niet gebruikt tijdens de ontploffing
Popeye (28-7-2022 om 14:36)
@Johan: ik acht de kans dan ook groter dat t een onzorgvuldig geformuleerd gevalletje oneigenlijk gebruik betreft dan een onveilige magnetron.
Johan (27-7-2022 om 12:43)
Dat verwacht je ook niet: Ik dacht altijd dat magnetrons veilige apparaten waren. Veel veiliger dan een kooktoestel op aardgas bijvoorbeeld.
Cookie-instellingen beheren