Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Flexteam houdt man aan die dreigt met mes

Toegevoegd: 27-07-2022, 15.38 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - In Kloetinge heeft het flexteam van de politie woensdagmiddag een man met verward gedrag aangehouden. De persoon dreigde in een gebouw van Emergis met een mes.


Volgens een woordvoerder van de politie vroegen begeleiders van Emergis assistentie van de politie nadat de man er niet door henzelf toe bewogen kon worden het mes te laten vallen. Aan het begin van de middag werd het flexteam opgeroepen om de agenten van de reguliere surveillancedienst te helpen het incident tot een goed einde te brengen.

Nadat door de politie lange tijd met de man was onderhandeld, kon hij rond 13.50 uur succesvol worden aangehouden. Hij werd hierna weggebracht in een surveillanceauto. Tijdens het incident stond een ambulanceteam stand-by maar de persoon raakte bij de arrestatie niet gewond.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (27-7-2022 om 23:59)
Blijkbaar zijn er of te weinig AT'ers of de incidenten waarbij specialistisch aanhouding nodig is, is te groot voor de politie. Het FLEX team was voorheen een voorpost van het AT in regio Zeeland. (15 jaar en meer terug) Blijkbaar zijn deze mannen en vrouwen toch weer nodig voor de wat heftigere zaken / risico's. Op zich goed dat op die manier het AT minder belast wordt wanneer het mogelijk is.
Cookie-instellingen beheren