Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt op Brouwersdam

Toegevoegd: 27-07-2022, 15.39 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam is woensdagmiddag geland op de Brouwersdam tussen Scharendijke en Ouddorp. Volgens de politie was sprake van een medisch incident.


Bij de hulpdiensten kwam omstreeks 14.05 uur een melding binnen van een medische noodsituatie op het strand van de Brouwersdam. Nabij strandpaviljoen Dickenz had iemand dringend medische hulp nodig. Twee ambulanceteams, de politie en een officier van dienst geneeskundig spoedden ter plekke.

Vanuit Rotterdam steeg de traumahelikopter Lifeliner 2 op. Deze landde op het brede deel van de Brouwersdam aan de Noordzeezijde. Nadat de patiënt met spoed per ambulance was afgevoerd, steeg de helikopter rond 15.10 uur weer op richting Rotterdam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren