Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgische motorrijder ernstig gewond in Sluiskil

Toegevoegd: 27-07-2022, 17.15 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Op de Rondweg Sluiskil (N252) tussen Terneuzen en Sluiskil is vanmiddag een Belgische motorrijder ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Bij het ongeluk raakte ook een automobilist gewond.


De motorrijder kwam omstreeks 14.45 uur ter hoogte van het Sluiskilpad in botsing met een Nederlandse personenauto. Er kwamen meerdere ambulanceteams ter plaatse en en ook een Belgische traumahelikopter kwam naar de N252. Zowel de motorrijder als de automobilist zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De afdeling Verkeer van de Forensische Opsporing van de politie doet momenteel sporenonderzoek op de plaats van de aanrijding. Vanwege het onderzoek heeft de provincie Zeeland de weg tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (28-7-2022 om 19:51)
@Henk, gaat ie lekker? Wou jij vertellen dat dit een opzettelijke fout was dan? Dat hij die motorrijder dood wilde hebben? Hij had misschien net een telefoontje gehad dat hij wat vergeten was en hoe dom en onbezonnen dit dan ook is dat hij daar is gaan keren denk ik zeker dat dit niet zo bedoeld was. Maar sommigen vinden het dan zo lekker he, met het vingertje wijzen van dat mag jij niet doen want zie je wel, het ging fout. Simpele Inkoppertjes. Dit soort keer acties gebeuren landelijk zo vaak als men haast heeft. Ik.keur het niet goed maar ik kan het tenminste wel begrijpen.
Henk (28-7-2022 om 16:50)
@Grote Smurf. Onbedoelde fout? Alsof het hierdoor minder kwalijk is. Automobilisten worden veel te veel beschermd. Dergelijk gedrag valt wat mij betreft tot poging tot doodslag tenzij bewezen is dat de moterrrijder fout zat. Wellicht dat automobilisten dan beter gaan opletten bij een bijzonder handeling, want dat is keren.
timsalabim (28-7-2022 om 15:12)
Gele kentekenplaten die een Belgisch slachtoffer maken, normaal heeft iedereen hier altijd de mond vol van mensen die een ongeluk hebben met een buitenlands kenteken maar ik zie Nederlanders ook vaak echt de gekste en irritantste dingen doen op de weg; dit is er een van.....
Grote Smurf (27-7-2022 om 20:19)
Kom, ik keer hier wel even om....het is toch lekker rustig op de weg. Dit is weer typisch zo'n onbedoelde fout waarbij er niet goed genoeg meerdere keren is gekeken of er een motor aankwam. Het zijn vaak maar stipjes op de weg die erg moeilijk te zien zijn. Heel veel sterkte aan beide slachtoffers en betrokkenen. Hopelijk overleeft de motorrijder dit, want anders draagt de Golf rijder dit voor de rest van zijn leven met zich mee.
p (27-7-2022 om 18:39)
Keren op de weg???
Cookie-instellingen beheren