Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Tholenaar aangehouden wegens drugsbezit

Toegevoegd: 27-07-2022, 18.53 uur
Tholenaar aangehouden wegens drugsbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een 19-jarige man uit Tholen is dinsdagavond op de Jan Dercksstraat in Bergen op Zoom aangehouden omdat hij zakjes met drugs op zak had. De drugs zijn in beslag genomen.


De verdachte werd rond 19.40 uur gecontroleerd omdat het vermoeden bestond dat hij in drugs zou dealen. De man zat op het moment dat de politie hem benaderde in een auto. De agenten sommeerden hem uit te stappen en de Tholenaar werd vervolgens gefouilleerd.

De man bleek meerdere zakjes met vermoedelijk cocaïne en amfetamine op zak te hebben. De verdachte werd daarop direct aangehouden. De drugs zijn in beslag genomen en de man is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren