Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 306 km

Geen misdrijf in spel bij overlijden in Ritthem

Toegevoegd: 27-07-2022, 19.28 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De persoon die vandaag aan het einde van de middag levenloos werd aangetroffen in Ritthem, is niet het slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat heeft de politie inmiddels laten weten.


Het stoffelijk overschot werd gevonden in een stuk natuur aan de Westerschelde tussen het onofficiële Ritthemse naaktstrand en Fort Rammekens aan de Oostelijke Bermweg. Nadat agenten ter plaatse waren gekomen, werd direct een plaats delict ingesteld. De omgeving werd afgezet met linten. Het team van een politiehelikopter bracht de plaats delict vanuit de lucht in beeld. Volgens een woordvoerder van de politie was de helikopter toevallig in de buurt en kon deze daarom snel worden ingezet.

Rond 18.30 uur meldde de politie dat het onderzoek ter plekke inmiddels had uitgewezen dat geen sprake is geweest van een misdrijf. "Vanwege de privacy delen wij verder geen informatie", aldus de woordvoerder.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren