Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 119 km

Lijnbus rijdt lantaarnpaal uit de grond Vlissingen

Toegevoegd: 27-07-2022, 22.25 uur
Foto 6 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (28-7-2022 om 19:45)
@bram Wat een onzin! Hoe vaak rijdt een bus een lantaarnpaal uit de grond? Precies ja, zo goed als nooit. Die busroute ligt daar bij mijn weten al meer dan 20 jaar en die paal staat daar net zo lang. Duizenden bussen zijn er langs gereden. Nu zou het dan opeens een probleem zijn? Er was ook geen ander verkeer bij betrokken. Het is geen steegje waar ze rijden en dan nog. Dat ze de stoplichten er niet uitrijden is gewoon een kwestie van sturen. Daarvoor hebben die mensen zo'n plastic pasje. Een rijbewijs heet dat geloof ik. Die heb je ook voor de bus. Wat snelheid beperkende toestanden betreft heb je 100% gelijk. Die maken de weg vaak eerder gevaarlijker dan 'veilig'
Emergo (28-7-2022 om 16:45)
Grote smurf Lees nos eens het artikel waarin staat dat er helemaal geen klanten aan boord waren laat staan een vervelende.
Michelle (28-7-2022 om 08:36)
Wat een geluk dat er op dat moment geen fietsers waren!
bram (28-7-2022 om 02:00)
Verbaas me echt heel vaak over het fijt dat bij kruisingen of anders de wegafbakening voor bussen een grote vrachtwagens absoluut niet in overeenstemming is voor het weggebruik van dit soort grote auto's. Veel te krappe bochten en veel teveel obstakels door stoepranden, snelheid beperkende toestanden enz...Dit soort auto's hebben gewoon meer ruimte nodig om een bocht te nemen of onnodig op de verkeerde weghelft deel te nemen aan het verkeer. Kijk alleen maar naar de afslag in Vlissingen, Scheldestraat / Paul Krugerstraat. Vindt het absoluut knap dat daar bestuurders van dit soort grote voertuigen niet alle verkeerslichten uit de grond rijden !!
Grote Smurf (28-7-2022 om 00:52)
Kennelijk werd deze buschauffeur ergens door afgeleid. Misschien een vervelende klant aan boord? Nu maar hopen dat het niet dat ene appje geweest is. ;-) Geen gewonden is het belangrijkste en gelukkig is dit weer te repareren.
Cookie-instellingen beheren