Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Gasleiding beschadigd tijdens werkzaamheden in Krabbendijke

Toegevoegd: 28-07-2022, 17.41 uur
Gasleiding beschadigd tijdens werkzaamheden in Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KRABBENDIJKE - De brandweer is donderdagmorgen uitgerukt voor een gaslekkage in Krabbendijke. De bluslieden konden de lekkage stoppen waarna de situatie werd overgedragen aan de netbeheerder.


De brandweer van Krabbendijke werd rond 09.30 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Oostweg in Krabbendijke. Daarop rukten de eenheden met spoed uit om hulp te bieden. Toen de brandweer arriveerde op de locatie van de lekkage, bleek dat een leiding tijdens werkzaamheden was losgetrokken.

Met een houten keg konden de bluslieden de lekkage stoppen. Toen dat was gebeurd, kon de situatie overgedragen worden aan de netbeheerder DNWG. Het netwerkbedrijf handelde de schade aan het netwerk verder af.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ketelbinkie (29-7-2022 om 09:08)
Tjonge wat een gepruts! Waterleidingen raken waardoor je uren zonder water komt te zitten, gasleidingen die regelmatig worden losgetrokken of beschadigd!! Worden hier geen klic meldingen gebruikt??
bram (29-7-2022 om 01:20)
Wederom mijn vraag worden er geen tekeningen en/of notities nagekeken van de bestaande leidingen, voordat men gaat graven ! Zie maar helaas te vaak het bericht, leiding losgetrokken, breuk in gasleiding, breuk in waterleiding enz. enz..... Heb vaak als reactie gekregen dat overal op gelet wordt. Resultaten laten echter heel vaak de andere kant zien ! Komt bij dat een gaslekkende leiding zeker niet veilig is. Voordat je het weet vlieg je met heel je zooi de lucht in !! Bij water is dat anders, maar kan ook zeer vervelend en kostbaar zijn. Gelukkig geen ernstige ramp en geen gewonden. Hulde aan de brandweer, wees eerlijk, die kunnen wij niet missen !!
Pdw. (28-7-2022 om 21:13)
Mijn huis ligt vol met koperen leidingen na het gepruts met de aanleg van glasvezel door KPN.
Ik (28-7-2022 om 18:21)
Lang leve de glasvezelkabel. Die heeft al wat ellende bezorgd. Wat volgt er nog? ...
Cookie-instellingen beheren