Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 372 km

Wielrenner zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 28-07-2022, 21.55 uur
Wielrenner zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KATTENDIJKE - De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling die op maandag 18 juli heeft plaatsgevonden bij Kattendijke. Een wielrenner zou daar van zijn fiets zijn geduwd of getrapt.


Het geweldsincident gebeurde maandag 18 juli rond 18:50 uur op het fietspad tussen het Goese Sas en Kattendijke. Een wielrenner gekleed in het lichtblauw met wit en zwart werd daar, volgens de politie, van zijn fiets geduwd of getrapt door een bestuurder van een scooter. De wielrenner liep hierbij ernstig letsel op.

Volgens de politie zou een vrouw op een fiets gepasseerd zijn geweest door zowel de wielrenner als de scooterbestuurder. Ook zou zij bij de wielrenner in de berm hebben gestaan en gezegd hebben: “niet normaal meer." De agenten zijn op zoek naar de vrouw en roepen haar op om contact met de politie op te nemen voor meer informatie. Mensen die de vrouw kennen, kunnen bellen naar 0900-8844.

Ook als men over overige informatie beschikt die de agenten kan helpen in het onderzoek, dan kunnen mensen bellen naar het eerdergenoemde nummer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (29-7-2022 om 18:29)
@Peter Quest : Precies dat. Ik heb ook meerdere malen gehad dat ik netjes aan de snelheid hield en afstand hield met passeren, maar vervolgens wel middelvingers zag . Soms denk je : Zal ik met me spiegel je arm raken
Peter Quest (29-7-2022 om 13:51)
Zal allemaal wel iets genuanceerder zijn dan de wielrenner doet voorkomen. Wielrenners zijn van het type snel aangebrand en alles moet wijken en zoeken vaak de confrontatie. Zo had ik er van de week eentje die ik voorbij reed waarbij die een partij lelijk deed tegen mij dat ik dacht, ben je wel normaal bij je verstand. En ik maakte niet eens een verkeersovertreding of fout. En ruimte genoeg. Dan sta je toch raar te kijken. Kortom veel wielrenners zijn verkeershufters en tuig van de ringel. Tja dan kan je de verkeerde wel eens tegenkomen.
Zeeuw (29-7-2022 om 12:21)
Dit kan je niet goedpraten. Maar sommige wielrenners verdienen het wel om op hun plek gezet te worden.... Alleen dan weer niet met geweld
Michelle (29-7-2022 om 09:14)
Tuig van de richel!
Loes (29-7-2022 om 07:51)
Als het niet zint dan gebruikt men geweld, terwijl ze zelf ook niet netjes rijden en geen ruimte geven. Geen gezonde situatie als men zo is.
Cookie-instellingen beheren