Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 441 km

Persoon aangehouden voor mogelijke brandstichting

Toegevoegd: 29-07-2022, 15.36 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdag een persoon aangehouden voor mogelijke brandstichting in Vlissingen. De Forensische Opsporing (FO) doet onderzoek.


De brand ontstond rond 10.40 uur in het zorgcomplex van 's Heeren Loo aan het stadhuisplein in Vlissingen. Meerdere eenheden van de brandweer gingen ter plaatse om ondersteuning te bieden.

Al snel hadden de brandweerlieden het vuur onder controle. Na het ventileren van het gebouw kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. De Forensische Opsporing is inmiddels ter plaatse om onderzoek te doen naar het incident.

De politie laat op Instagram weten dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Eén persoon zou zijn aangehouden. Volgens een woordvoerder van de politie zou het gaan om een 57-jarige bewoner van het complex. De man zou spullen in brand hebben gestoken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren