Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Belgische vrachtwagen gekanteld bij Schoondijke

Toegevoegd: 29-07-2022, 17.14 uur
Foto 3 van 14

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (30-7-2022 om 23:14)
Mooie samenwerking tussen Kuzee en de Moor !
Frits Weet t allemaal (30-7-2022 om 21:22)
Sommige containers ben je niet eens bij tijdens laden, de afzender is altijd verantwoordelijk voor het vastzetten van de lading. Tsja, tijdwinst ? Misschien iets wat niet stabiel beladen was , een tikje met de achterassen op een zijkant van de rotonde en het spul gaat,
Grote Smurf (30-7-2022 om 15:25)
ruud, ik ben zelf chauffeur en dit zijn geen papieren rollen of balen. Dit is gewoon een container waarvan jij de inhoud niet weet. Kunnen net zo goed motoronderdelen zijn. Punt is dat dit niet alleen Belgen overkomt. Het gaat erom dat je veel van die mafkezen hebt die voordurend op het randje bochten nemen. Zo snel mogelijk en dat gaat meestal goed. En ja, een keer gaat het fout. En dat voor een paar minuten tijdwinst op de gehele rit. Deze trekker kun je waarschijnlijk wel slopen. Dat hele chassis is verbogen. Was het het waard? ;-)
ruud (29-7-2022 om 23:15)
papier rollen of balen niet goed vast gemaakt en veel te hard op een rotonde typies belgies overal ligt er troep van die belgen maken niets vast van aanhangwagens hetzelde dan ligt er een emmer dan weer hout en wat te denken van die oude opleggers vol geladen en overladen met strobalen veel te wijnig spanbanden ze moeten die veel harder gaan aanpakken en dan rijden ze met die trkkers 50 of meer per uur.
Cookie-instellingen beheren