Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 75 km

Belgische vrachtwagen gekanteld bij Schoondijke

Toegevoegd: 29-07-2022, 17.14 uur
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Op de rotonde bij de Lange Heerenstraat (N253) - Middenweg (N61) bij Schoondijke is vanmiddag een Belgische vrachtwagen gekanteld. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Het trekkende deel van de vrachtwagen staat scheef, het achterste deel is volledig gekanteld. Volgens de politie vervoerde de vrachtwagen een lading papier. Bergers van De Moor en Kuzee zijn ter plaatse met truckbergingsvoertuigen ter plaatse om het geheel weer netjes op de wielen te krijgen.

De provincie Zeeland raadt mensen die richting de kust rijden om de rotonde bij Schoondijke te vermijden. Verkeer kan via Biervliet via Hoofdplaat naar Breskens of vanaf IJzendijke via Waterlandkerkje richting Oostburg. Verkeer komend vanuit de richting van Terneuzen kan namelijk niet meer vanaf de N61 linksaf slaan richting de N253. Ook richting de kust is het erg druk. Hoe lang de stremming nog gaat duren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (30-7-2022 om 23:14)
Mooie samenwerking tussen Kuzee en de Moor !
Frits Weet t allemaal (30-7-2022 om 21:22)
Sommige containers ben je niet eens bij tijdens laden, de afzender is altijd verantwoordelijk voor het vastzetten van de lading. Tsja, tijdwinst ? Misschien iets wat niet stabiel beladen was , een tikje met de achterassen op een zijkant van de rotonde en het spul gaat,
Grote Smurf (30-7-2022 om 15:25)
ruud, ik ben zelf chauffeur en dit zijn geen papieren rollen of balen. Dit is gewoon een container waarvan jij de inhoud niet weet. Kunnen net zo goed motoronderdelen zijn. Punt is dat dit niet alleen Belgen overkomt. Het gaat erom dat je veel van die mafkezen hebt die voordurend op het randje bochten nemen. Zo snel mogelijk en dat gaat meestal goed. En ja, een keer gaat het fout. En dat voor een paar minuten tijdwinst op de gehele rit. Deze trekker kun je waarschijnlijk wel slopen. Dat hele chassis is verbogen. Was het het waard? ;-)
ruud (29-7-2022 om 23:15)
papier rollen of balen niet goed vast gemaakt en veel te hard op een rotonde typies belgies overal ligt er troep van die belgen maken niets vast van aanhangwagens hetzelde dan ligt er een emmer dan weer hout en wat te denken van die oude opleggers vol geladen en overladen met strobalen veel te wijnig spanbanden ze moeten die veel harder gaan aanpakken en dan rijden ze met die trkkers 50 of meer per uur.
Cookie-instellingen beheren