Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Toegevoegd: 30-07-2022, 17.40 uur
Man aangehouden voor verboden wapenbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Marechaussees van de brigade Scheldestromen hebben zaterdag langs de snelweg bij Rilland een man aangehouden vanwege verboden wapenbezit.


De marechaussees controleerden de man met Roemeense afkomst 's middags langs de A58. Hij bleek in het bezit te zijn van taser en een uitschuifbare wapenstok.

De man werd aangehouden voor het over de grens brengen en in bezit hebben van de beide wapens, zo laat de Marechaussee weten op Instagram.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (31-7-2022 om 03:00)
Ja, die zal niet echt het plan hebben om naar de weekmarkt in Middelburg te gaan. Die heeft gewoon boze plannen. Laat hem daardoor maar hel duidelijk voelen en beleven dat wij hier in Nederland NIET VAN GEDIEND zijn !! Voorlopig vastzetten en geen aandacht aan besteden !
Mijn mening (30-7-2022 om 19:54)
Die zal hij niet zomaar meenemen lijkt mij. Een jaar het kot in is een gepaste straf.
Rien (30-7-2022 om 19:38)
Zulke gasten kunnen we hier niet hebben (exit).
Cookie-instellingen beheren