Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Steekpartij Abel Tasmanstraat Goes

Toegevoegd: 30-07-2022, 21.38 uur - Update: 30-07-2022, 21.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de Abel Tasmanstraat in Goes is zaterdagavond iemand gewond geraakt. Vermoedelijk was sprake van een steekpartij maar de politie heeft de zaak nog in onderzoek, zo laat een woordvoerder weten.


Het incident werd rond 20.20 uur gemeld. Al snel waren naast een ambulanceteam ook zes politiewagens ter plekke. Het slachtoffer, een vrouw, bleek zich in een woning in de straat te bevinden. Politiemensen hebben haar uit de woning gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst. Volgens omstanders was ze op dat moment geboeid maar de politiewoordvoerder kon dit nog niet bevestigen.

Vanwege het voorval was enige tijd een stukje van de stoep bij de Jan van Brakelstraat afgesloten. Nadat de politie iets in een bewijszak had gedaan, vertrokken de politiewagens rond 21.15 uur weer. De stoep was even daarvoor al vrijgegeven. Volgens de politiewoordvoerder wordt nog onderzocht wie er naast de vrouw verder nog bij het incident betrokken was. Er is ook nog geen signalement van een mogelijke verdachte.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (2-8-2022 om 06:42)
@Bart godzijdank ben jij ook geen rechter, jij zou op d66-modes je kop in het zand steken of anderzijds zulke problemen bagatelliseren.
Jaap (31-7-2022 om 10:39)
@Bram: kijk eens naar de signalementen van het programma “Opsporing verzocht “. Zo lang dit programma bestaat, en dat is al tientallen jaren, lijkt het overgrote deel van de signalementen op elkaar, niet allemaal want er zijn ook Nederlanders te zien.
bart (31-7-2022 om 09:04)
Nou Bram; de daad is gepleegd door een mens van de planeet aarde; zo goed? Godzijdank ben je geen rechter; je zou iemands "afkomst" maar mee laten tellen in het oordeel, 't kan bijna niet rassistischer.
bram (31-7-2022 om 02:44)
Weer een steek-party in Zeeland, de zoveelste deze maand. Snap echt niet waar dit soort gedrag vandaan komt. Denk dat velen met mij graag de afkomst en de identiteit van de plegers wil weten. Zonder daarbij discriminatie te gebruiken, want daar gaat het niet over. De vraag is gewoon: wie doet nou zoiets en waar komt hij/zij vandaan ? Naast dit alles het waarom: Waarom doe je dit en waarvoor? Ben je een bange lafaard of een held, Snap er geen moer van !!
Grote Smurf (31-7-2022 om 00:16)
Wel vreemd dat ze gewond en geboeid richting een ambulance wordt gebracht. Dan ga je toch denken aan zelfverwonding maar misschien was het een voorzorgsmaatregel. Er wordt tegenwoordig wat gestoken in Zeeland. Het moet allemaal niet primitiever worden. Veel psychopatische mafketels hebben vaak ook een mes bij zodat ze zich machtig voelen. Maar ja, preventief foulieren is er nagenoeg niet meer bij vanwege de bezuinigingen van ons kabinet op o.a de politie. Nederland gaat echt richting het niveau van een derde wereldland.
Cookie-instellingen beheren