Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde Axel greep mogelijk in bij conflict

Toegevoegd: 31-07-2022, 09.58 uur
De politie kwam met zeker zes voertuigen ter plekke.
De politie kwam met zeker zes voertuigen ter plekke.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

AXEL - De man die zaterdagavond in Axel zwaargewond raakte, schoot mogelijk te hulp tijdens een conflict en werd vervolgens zelf slachtoffer. Dat meldt de politie na een eerste onderzoek.


Het 22-jarige slachtoffer uit de gemeente Terneuzen werd rond 23.15 uur aangetroffen bij de kruising van de Noordstraat en de Weststraat. Volgens de politie raakte de man zwaargewond en werd hij door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat weten dat er nog veel onduidelijk is maar dat men vooralsnog uitgaat van openlijke geweldpleging. "Mogelijk schoot het slachtoffer te hulp omdat er vermoedelijk een conflict tussen jongeren op straat was ontstaan", zo laat een woordvoerder weten.

Om de zaak helemaal helder te krijgen, roept de politie getuigen op om zich te melden. Eventuele getuigen kunnen zich bij de politie melden via het telefoonnummer 0900-8844, het WhatsApp-nummer 06-12207006. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: telefoonnummer 0800-7000. Er is ook een online formulier te vinden op wwww.meldmisdaadanoniem.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Savastano (1-8-2022 om 08:38)
OUDE struuk jie sloeg ook alles kapot.
bram (1-8-2022 om 00:35)
Die gore rotknokkers, die ieders avondje uit verzieken door hun gedrag moeten echt zeer stevig aangepakt worden met behoorlijke straffen. Deze uitbater, die nu zwaar gewond in het ziekenhuis ligt, had (heeft) absoluut fantastische plannen om van deze rotkroeg iets gezonds te maken.. Ik hoop oprecht dat hij volledig (goed) herstelt en dat de knokkers voor jarenlang worden opgeborgen !! Wat mij betreft zet je ze bij Bokito (onze superaap) in de kooi. Zeker weten dat die grote smoelen dicht blijven.
bert kaiser (31-7-2022 om 17:18)
het is vaak de zelfde kroeg waar het gebeurd ,ligt toch aan de bedrijfsvoering .
bram goeree (31-7-2022 om 13:37)
leuk he om nog eens uit te gaan .steeds meer incidenten met of zonder wapens .het word tijd om daar eens keihard tegen op te treden met forse straffen .maar ja daar word hier al zo lang om gevraagd .volgens mij leven rechters niet in deze wereld of snappen ze het nog steeds niet .daarom woekert dit steeds erger voort .
Michel (31-7-2022 om 11:52)
Het lijkt mij niet moeilijk om getuigen te vinden, tegenwoordig staan ze gelijk met hun mobieltjes klaar om dit te filmen. Dus, filmers ga je beelden inleveren bij de politie.
Cookie-instellingen beheren