Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 335 km

Reddingsdemonstratie Banjaardstrand op 11 augustus

Toegevoegd: 31-07-2022, 13.29 uur
De demonstratie vindt plaats bij de reddingspost op het Banjaardstrand.
De demonstratie vindt plaats bij de reddingspost op het Banjaardstrand.
© Foto: Strandwacht Banjaardstrand
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op donderdag 11 augustus vindt 's avonds bij het Banjaardstrand in Kamperland een reddingsdemonstratie plaats. Het evenement is gratis toegankelijk.


De demonstratie begint om 19.00 uur wordt georganiseerd door de Domburgse reddingsbrigade die de strandwacht op het Banjaardstrand organiseert. Niet alleen de reddingsbrigade laat haar kunnen zien, ook de vrijwilligers van het KNRM-station Neeltje Jans doen mee. Verder geeft ook het basisteam Walcheren van de politie acte de présence.

"Naast spectaculaire reddingen, is het een leerzaam geheel voor jong en oud. Wij merken dat de strandbezoekers vaak niet op de hoogte zijn van de betekenis van de vlaggen en de gevaren van de zee. Deze gevaren komen allemaal aan bod tijdens de demonstratie", zo laat de organisatie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren