Weerbericht:
Plaatselijk buien. Morgen nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen vernielingen in gemeente Hulst

Toegevoegd: 01-08-2022, 00.15 uur
Politie zoekt getuigen vernielingen in gemeente Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST - De politie is op zoek naar getuigen van meerdere vernielingen die zondagnacht hebben plaatsgevonden in de gemeente Hulst. Onder andere werden meerdere auto's vernield.


De vernielingen vonden tussen 02.00 uur en 05.00 uur plaats in meerdere plaatsen in de gemeente Hulst. Zo werden in Nieuw-Namen, Clinge, Hulst, Sint Jansteen en Heikant meerdere tuinen en spullen uit tuinen vernield. Ook werden diverse auto's vernield en lampen kapotgemaakt. 

De politie is op zoek naar getuigen en gedupeerden. De gedupeerden kunnen via de website van de politie aangifte doen. De getuigen kunnen zich melden via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000. De politie is ook specifiek op zoek naar camerabeelden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henky (1-8-2022 om 08:07)
En ze blijven tegen mijn zeggen dat er in Zeeland dat er alleen goede en eerlijke mensen wonen ,ik kom zelf uit de randstad daar gebeuren ook dingen maar daar draaien ze er niet om heen
Cookie-instellingen beheren