Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 138 km

Drugspand gesloten aan de Steenvlietstraat Rilland

Toegevoegd: 01-08-2022, 14.29 uur
Drugspand gesloten aan de Steenvlietstraat Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Een woning aan de Steenvlietstraat in Rilland is vandaag gesloten door Burgemeester van Egemond vanwege overtreding van de Opiumwet. Het pand is voor de duur van drie maanden gesloten.


Op 1 juni is door de politie tijdens een doorzoeking in het kader van strafrechtelijk onderzoek naar de handel in/het vervaardigen van verdovende middelen als bedoeld in de Opiumwet, in de woning aan de Steenvlietstraat een hennepkwekerij met 80 hennepplanten aangetroffen.

De sluiting is gebaseerd op basis van artikel 13b van de Opiumwet (ook wel Wet Damocles) genoemd en het bijbehorende gemeentelijke Damoclesbeleid. In dit beleid is vastgelegd hoe wordt omgegaan met het aantreffen van een handelshoeveelheid soft- of harddrugs en strafbare voorbereidingshandelingen in het kader van de Opiumwet in een woning of lokaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren