Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Korte zoektocht naar een vermiste zwemmer bij Vlissingen

Toegevoegd: 01-08-2022, 23.31 uur
Het Loodswezen hielp met het zoeken naar de zwemmer.
Het Loodswezen hielp met het zoeken naar de zwemmer.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De hulpdiensten hebben maandagavond een korte zoektocht uitgevoerd bij de Boulevard Bankert naar een zwemmer die als vermist was opgegeven. De man werd in gezonde toestand aangetroffen.


De bemanningsleden van de KNRM-boot de Zeemanshoop uit Breskens werden omstreeks 21.25 uur opgeroepen voor een persoon dat in de problemen zou zijn gekomen in de Westerschelde ter hoogte van het badstrand. De melder had een persoon in het water zien gaan, maar niet meer zien terugkomen. Twee pilotboten hebben meegeholpen bij het zoeken.

Enkele minuten na de melding meldde een man zich bij de aanwezige politie en gaf aan dat hij de zwemmer was waarnaar gezocht werd. De man bleek in gezonde toestand te zijn.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren