Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere hulpdiensten ingezet voor noodsituatie in Zoutelande

Toegevoegd: 01-08-2022, 23.49 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE - De hulpdiensten werden maandagavond met grote spoed opgeroepen voor een medische noodsituatie op een camping aan de Duinweg in Zoutelande. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Omstreeks 22.05 werd bij de alarmcentrale een melding gemaakt van een medische noodsituatie aan de Duinweg in Zoutelande. Direct werd door de centralist de traumahelikopter vanuit Rotterdam ter plaatse gestuurd. Omdat de opgeroepen ambulances van verderop moesten komen, werd ook de brandweer van Zoutelande ter plaatse gestuurd. Ter plaatse bleek dat er daadwerkelijk een slachtoffer moest gereanimeerd worden. Om de hulpdiensten de ruimte te geven, heeft de politie een gedeelte van de straat afgezet.

De opgeroepen traumahelikopter landde circa 20 minuten na de melding op het parkeerterrein bij Klein Valkenisse. De ambulances zijn met het slachtoffer naar het Mobiel Medisch Team toegereden. Daar heeft de trauma-arts het slachtoffer medisch behandeld. Het slachtoffer is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter steeg omstreeks 23.20 uur weer op om retour naar Rotterdam te vliegen. Het incident trok veel bekijks. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (2-8-2022 om 10:54)
Altijd weer een fantastische situatie, al die sensatiebeluste, foto’s makende en filmende eikels, in dit geval de toeristen van dit vakantiekamp.
Cookie-instellingen beheren