Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

Kat in de boom in Philippine

Toegevoegd: 02-08-2022, 00.09 uur
Kat in de boom in Philippine
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

PHILIPPINE - De brandweerlieden van brandweerpost Mauritsfort zijn vanavond enige tijd bezig geweest met het redden van een poes uit een boom aan de Laureijnestraat in Philippine.


De brandweerlieden werden omstreeks 19.00 uur opgeroepen voor het dier in nood. Toen zij ter plaatse kwamen bleek dat de poes in een hoge boom zat. De brandweer heeft geprobeerd de poes met een ladder uit de boom te halen. Het dier zat echter te hoog. Daarna is er geprobeerd het dier uit de boom te spuiten met een een straal hogedruk.

Omdat de poes juist hoger klom, is besloten dat het dier op eigen kracht uit de boom moest komen en zijn de brandweerlieden retour gegaan naar de kazerne. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-8-2022 om 09:21)
Met een straal hogedruk proberen om een kat uit een boom te spuiten? Als je wil dat zo'n beestje gewond raakt of verongelukt moet je zoiets proberen. Laat die kat a.u.b. rustig en geconcentreerd zelf naar beneden klimmen: dan is de kans het grootste dat de kat ongedeerd beneden komt.
R van O (2-8-2022 om 07:09)
De kat uit de boom kijken :))) Brandweer heeft toch een rope acces / hoogte reddings team?
Cookie-instellingen beheren