Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 178 km

Landbouwvoertuig verliest olie bij Koudekerke

Toegevoegd: 02-08-2022, 01.04 uur
Het landbouwvoertuig verloor veel olie tijdens het rijden door de polders van Koudekerke.
Het landbouwvoertuig verloor veel olie tijdens het rijden door de polders van Koudekerke.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE  -  Een landbouwvoertuig is vannacht zijn olie verloren in de polders rondom Koudekerke. De machine kwam op de rotonde bij de Braamweg tot stilstand.


Het landbouwvoertuig kwam vanuit de Breeweg, via de Braamweg op de N288 uit. Daar heeft de bestuurder zijn voertuig stil gezet. Op de rotonde bleek dat er een lek zat in het reservoir van de olie. Achter het voertuig liep een spoor van honderden meters lang. Hoe het lek is ontstaan, is niet bekend.

De weg zal in de loop van de dag worden gereinigd. Doordat het landbouwvoertuig midden op de weg stond, moest het verkeer gedeeltelijk over de rotonde. De politie heeft de Braamweg in de richting van Koudekerke afgesloten voor het verkeer, 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (2-8-2022 om 09:04)
Vaak rijden ze door, maar deze had geen keuze omdat de machine in de prak zou komen.
Cookie-instellingen beheren